Nieuws

Dongen beweegt, het Cambreur beweegt, heel Holland beweegt!

By april 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Dongen beweegt, het Cambreur beweegt, heel Holland beweegt!

Dongen beweegt. Van 18 tot en met 25 april is de Nationale Sportweek. Dongen doet mee. En ook het Cambreur beweegt mee. Wij houden een voetbaltoernooi onder de leerlingen en het gerucht gaat, dat er ook een docententeam op de been gebracht wordt. Alle LO-docenten besteden aandacht in hun lessen aan de Nationale Sportweek. Alle leerlingen krijgen de folder Dongen Beweegt.
En wat levert dit op?
In deze week mag je vrijblijvend meedoen met een reguliere les of een reguliere training. Ben je al lang lid, neem dan een klasgenoot, een vriend of vriendin, de buurman of je moeder mee naar de training en laat hem of haar kennismaken met jouw sport. Zeker doen! Want sporten is leuk, gezond en gezellig.
 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact