Nieuws

Cambreur loves York

By april 13, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreur loves York

Nog steeds een beetje moe verschenen ze vandaag weer op school… na een viertal enerverende dagen in York. Een vol programma kreeg klas 1J en 1K voorgeschoteld in het mooie stadje York in Noord Engeland.
Het prachtige Castle Howard, de beroemde York Minster, Clifford Tower, een boottochtje op de Ouse, : en dat allemaal met een heerlijk zonnetje. Ze hadden het niet beter kunnen treffen.
In de York Dungeon mocht een enkele leerling deel uitmaken van het toneelspel dat daar opgevoerd werd. Simon uit klas 1J bewees hierbij dat hij een volleerd toneelspeler was.
Tijdens een heuse ghost tour vertelde een gids spannende verhalen over het leven in York tijdens de middeleeuwen en op de laatste dag stond de speurtocht door York op het programma. Zoekend naar feitjes en bijzonderheden van de stad York gingen de leerlingen in groepjes de stad door, zich ondertussen vergapend aan de prachtige winkeltjes en de oude straatjes.
Veel te snel was het weer voorbij maar ongetwijfeld waren de ouders afgelopen zaterdag weer verheugd hun kroost te zien.
Zo’n buitenlandreis in leerjaar 1 blijkt immers voor hen ook steeds weer een spannend gebeuren te zijn.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact