Nieuws

Diploma boekhouden alvast binnen

By maart 26, 2015februari 15th, 2021No Comments

Diploma boekhouden alvast binnen

Remi, Maartje, Hilde, Dana, Ilona, Yasar, Chayenne, Sofie, Roy, Rik, Quinty, Stijn en Fabienne, proficiat met het behalen van het examen boekhouden! Op 3 maart hebben een aantal leerlingen van vwo5 en een kandidaat uit havo5examen gedaan voor Elementair boekhouden. Voorbereid hierop door mevrouw Corrie de Bruijn wisten alle leerlingen met mooie cijfers het diploma te bemachtingen. Het examen wordt door een externe instantie afgenomen, dit diploma staat dus los van het te behalen einddiploma. Wel kan een dergelijk extra certificaat een betere overstap naar een vervolgopleiding of zelfs een vrijstelling voor en bepaald (deel)vak opleveren.
Op woensdag 24 maart was de feestelijke uitreiking met een bloem, met thee en koffie en uiteraard met taart om het resultaat te vieren.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact