Nieuws

1 minuut stilte…..

By maart 26, 2015februari 15th, 2021No Comments

1 minuut stilte…..

Woensdagochtend, tweede lesuur. Voor klas Tvw4B begon dat uur anders dan anders. De vliegramp met de Airbus van Germanwings was onderwerp van gesprek. We realiseerden ons dat het noodlot zo maar toe kan slaan en dat een uitwisseling die waarschijnlijk zo vrolijk begint, dramatisch kan eindigen.

Juist op dit moment worden door docenten en leerlingen van onze school de laatste voorbereidingen getroffen voor allerlei activiteiten die in april gaan plaatsvinden: het ontvangen van de Tsjechische en Indiase partnerleerlingen in Dongen door een deel van de leerlingen uit (T)vwo-4, het tegenbezoek in Lünen door het andere deel uit dat leerjaar, het bezoek aan het Europarlement in Straatsburg door V5a, de deelname aan MUN in Istanboel door bovenbouwleerlingen uit diverse leerjaren en de individuele buitenlandstages door leerlingen uit Tvw5B. De impact van zo’n ramp is dan misschien nog wel groter.

Ter nagedachtenis aan de leeftijdgenoten die bij de ramp overleden zijn, zijn we gaan staan en hebben 1 minuut stilte in acht genomen.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact