Nieuws

Cambreur College: Heel basis-kader bakt

By maart 20, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College: Heel basis-kader bakt

Kim en Fleur bakken lekkerste bkz3b-taart

Menno de Koning, de winnaar van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt, krijgt concurrentie. Fleur en Kim uit klas bkz3b, afdeling Zorg & Welzijn, van het Cambreur College zijn de toppers van hun klas. Vandaag bakten de twee bakkers de lekkerste taart van de dag: een Rozentaart van marsepein en fondant.

Het feestrecept kwam uit de bakbijbel van keukencoördinator Liesbeth Romme. De twee gaven een eigen smaakdraai aan het recept. “Deze is nog lekkerder dat het recept aangaf, dat weten we zeker.”

Stap-voor-stap liepen de twee keukenprinsessen het recept door voordat ze hun bakgeheim toepasten, waardoor de zoete taart nog smaakvoller werd. De bekleding van fondant en de roosjes van marsepein maken de taart wel mierzoet, maar ook een plaatje voor het oog. De smaakpapillen beginnen gelijk te werken.

De kids van het Cambreur College zijn echte schoolbakkers, want behalve taarten en andere feestrecepten bakken ze ook: brood, lekkere koffiebroodjes, cakes en hartige hapjes als worstenbrood. Alle bkz3b-leerlingen groeien tijdens hun opleiding uit tot gepassioneerde amateurbakkers.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact