Nieuws

Volleybal wedstrijd leerlingen tegen docenten

By maart 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Volleybal wedstrijd leerlingen tegen docenten

Aniek van de Laar en haar mentor hebben het er vaak over gehad, maar woensdag 4 maart was het eindelijk zover. De volleybalwedstrijd tussen een leerlingenteam en een docententeam.
De eerste set was voor de leerlingen vooral aftasten en dit resulteerde in setwinst voor de docenten 26-24. Hierdoor was het zelfvertrouwen bij de docenten aanzienlijk gestegen. In de tweede set bleek dit zelfvertrouwen iets te groot en de leerlingen sloegen terug met een duidelijke setwinst 25-14. De derde (mini) set was een ware thriller die in het voordeel van de leerlingen viel 16-14. Felicitaties voor de leerlingen Lucas van de Laar, Aniek van de Laar, Femke Siemons, Jasper Emmen, Sander Emmen en Dion Donkersloot. De docenten willen graag nog voor het einde van dit schooljaar revanche…
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact