Nieuws

Bezinningsdagen (T)vwo-5

By maart 6, 2015februari 15th, 2021No Comments

Bezinningsdagen (T)vwo-5

Ook dit jaar zijn de leerlingen van VWO en TTO 5 weer op bezinningsdagen gegaan. We verbleven in België, in de Hoge Rielen.
Bij aankomst kregen we eerst de tijd om ons te installeren en meteen daarna was de lunch gepland. Lekkere stokbroodjes gezond. Meteen een goede binnenkomer. Na de lunch werden de praatgroepen gevormd en hebben wij de eerste ontmoeting gehad. Het onderwerp was seksualiteit en relaties. Na het avondeten begon in de avond het levend Cluedo in de bossen. Door middel van verschillende opdrachten kon je hints krijgen, de winnaar kreeg een taart. Dit vonden veel mensen een succes.
De volgende dag begon natuurlijk met ontbijt. Daarna volgde indrukwekkende verhalen, verteld door ex-gedetineerde en een verhaal van 2 vrouwen die hun broer hadden verloren. Die avond was er een feest en omdat het weer carnaval was, was iedereen in verkleedkleding. Voor het feest begonnen we met karaoke. De volgende dag vertrokken we weer richting Dongen.
Het waren 2 hele leuke dagen die de sfeer in de klas zeker verbeterd hebben!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact