Nieuws

Prestatieverbetering door Fit en Fun!

By maart 5, 2015februari 15th, 2021No Comments

Prestatieverbetering door Fit en Fun!

Een hoger cijfer voor gym, een betere conditie en minder kilo’s. En dat door het programma Fit en Fun. Een van de deelnemers schrijft: “Fit en Fun is voor mij een mooie mogelijkheid om te werken aan een betere conditie. Ook ben ik hier geholpen, gesteund en gemotiveerd om mijn doel te bereiken en dat is afvallen. Dit is dan ook gelukt op een gezonde manier. De sport die we hier doen is fitness, hier wordt cardio afgewisseld met krachtoefeningen.” Zowel De Vennen met zwembad en fitnessruimte als de sportzaal van het Cambreur College zijn plaats van handeling. Er worden verschillende spelactiviteiten gedaan o.l.v. docent Robin van Sunten. “maar het is gewoon ook heel gezellig.” Om te kijken wat de vooruitgang van de deelnemers is, worden er tussendoor testen gedaan. Hier wordt gekeken wat de vooruitgang is bij kracht, maar ook de vooruitgang bij bijvoorbeeld conditie. Hiervoor wordt o.a. de shuttle-run (piepjestest) gedaan. “Ik ben van trap 4,5 vorig jaar naar trap 8 gegaan. Dus mijn gym cijfer is door fit en fun ook gestegen. Er is een fijne groep waar altijd iedereen welkom is. Mensen steunen en stimuleren elkaar, zonder deze stimulans was ik een stuk minder ver gekomen. Ik ben blij met deze mogelijkheid. En ook zeker met mijn vooruitgang”, aldus een enthousiaste fit-en-funner.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact