Nieuws

Jamnabai Narsee heeft ook sneeuw gezien!

By februari 2, 2015februari 15th, 2021No Comments

Jamnabai Narsee heeft ook sneeuw gezien!

Tijdens de video conferentie Regions voor Eumind Geography tussen Tvw2B en Jamnabai Narsee hebben we de studenten in Mumbai de kans gegeven om van dichtbij én vlak voor onze touchscreen in 208 sneeuw te zien. Hun docente Tracy Waller vertelde via de whatsapp dat dit haar leerlingen nog lang zal bij blijven! Ook het in goed Nederlands en Hindi uitspreken van zinnetjes als "We vinden jullie leuk!", "Kunnen we contact houden via Instagram", "Hoe brengen jullie in Mumbai de vrije tijd door?" ging de studenten hier en in India heel goed af.

Een dag eerder tijdens de VC met Vibgyor High, waar ik als teacher acht dagen heb doorgebracht, heeft Mumbai meerdere professioneel gemaakte filmpjes kunnen bewonderen, gemaakt door onze leerlingen, soms zelfs met Engelse ondertiteling. Onderzoeksresultaten werden vergeleken en besproken, we hopen straks een aantal Certificates of Excellence in ontvangst te kunnen gaan nemen. Mevr. Ten Thije. 
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact