Nieuws

Cambreur College verrast zijn buren met tapasdineetje

By januari 19, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College verrast zijn buren met tapasdineetje

15-1-15 is een prima datum, vonden organisatoren René Hermans en Liesbeth Romme om de buren van het Cambreur College uit te nodigen op gebouw B aan de Bolkensteeg. Dit eveneens ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de school. De uitnodiging werd warm ontvangen. Het Cambreur College heeft met zijn drie gebouwen en zijn uitgebreide sportveld een flink aantal buren. Ruim 50 aanvaardden de uitnodiging en gaven stuk voor stuk aan, dat ze het een charmant idee vonden. Helga van der Weele heette de gasten van harte welkom. Ze gaf aan, dat een school een bijzondere buurman is met het ritme van een lesrooster, met veel jongeren in en om het gebouw en met een lange stille periode in de zomer. Hierop kwamen de grappige verhalen over de bel, de ballen, de speren los.
Liesbeth Romme had met zes leerlingen van het B-gebouw een tapasetentje voorbereid. In het kader van CC20 werden er uiteraard 20 verschillende hapjes geserveerd, waarbij een klein “Cambreurtje” van bakker Christ natuurlijk niet mocht ontbreken. De leerlingen zorgden er tevens voor, dat de glazen tijdig werden bijgevuld. De setting met kleine buffetjes rondom en diverse statafels in het midden zorgde ervoor, dat de gasten zich mengden. De gesprekken waren zeer geanimeerd, het eten fantastisch. De Cambreurburen zouden een herhaling over vijf jaar absoluut geen straf vinden.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact