Nieuws

Leerlingen en docenten terug uit Nepal.

By januari 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen en docenten terug uit Nepal.

Paulien, Hanne, Marit, Sam en Tim hebben samen met dhr. de Smit en dhr. Bertens een aantal projecten in Nepal bezocht die gerealiseerd zijn met geld, dat door de leerlingen van het Cambreur College is ingezameld. Ze waren erg onder de indruk van de gastvrijheid en dankbaarheid van de Nepalese bevolking. Met eigen ogen konden de leerlingen zien dat het geld zeer goed wordt besteed. Om de medeleerlingen te motiveren de lopende actie voor onderhoud van de Kumarischool te laten slagen, hebben enkele leerlingen een promotiefilmpje gemaakt. De KLUS-commissie hoopt dat jullie, na de oproep van jullie medeleerlingen via dit filmpje, de komende week je uiterste best gaan doen om nog meer loten te verkopen. Daarmee zouden we dan het 20 jarig bestaan van de Kumarischool kunnen opluisteren met een heel mooi bedrag van het Cambreur College.

Klik hier voor de link van het filmpje.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact