Nieuws

Wall of Fame onthuld

By december 17, 2014februari 15th, 2021No Comments

Wall of Fame onthuld

20 oud-leerlingen die in hun studie, hun beroep of in hun sport succesvol zijn hebben inmiddels een plekje gevonden in de aula van het hoofdgebouw. In een volle zaal vol examenleerlingen hield Helga van der Weele een korte toespraak. Als leerlingen de school met een diploma verlaten zijn docenten nog steeds zeer geïnteresseerd in hun verdere weg. Zij volgen voor zover dat mogelijk is hun leerlingen en zien met trots, dat velen het ver schoppen. Zo is het idee van een Wall of Fame ontstaan.

Een achttal oud-leerlingen waren bij de onthulling aanwezig. Nadine Broersen, topatlete, werd in een heuse College Tour ondervraagd door presentator Vincent van den Hoven en door leerlingen uit de zaal. Daarna onthulde zij de twintig portretten en vervolgens haar eigen foto.

Deze Wall of Fame is het begin. Natuurlijk zijn wij oud-leerlingen vergeten, die hier een plekje verdienen. En in de zaal zaten vandaag talloze talenten die nog van zich laten horen. Daar zijn we zeker van.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact