Nieuws

Teken van leven uit Nepal

By december 16, 2014februari 15th, 2021No Comments

Teken van leven uit Nepal

Zondagmorgen niet uitslapen, maar om 07.00 uur in het donker op school, met een aantal auto’s op weg naar Brussel, keurig op tijd vliegen naar Istanbul en dan daar ruim 5 uur vertraging hebben. Dan wordt het een lange reis naar Nepal. Maar de stemming bleef prima. Intussen is de Cambreurdelegatie aangekomen in Kathmandu. "De leerlingen zijn net terug van winkelen en deze foto is dus vers", schrijft Ton Bertens. "We genieten met volle teugen van Kathmandu. Maar het echte werk begint natuurlijk pas als we op de Kumarischool aankomen."
Jack de Smit en Ton Bertens geven aan: "Het is een geweldige groep leerlingen."
We zijn benieuwd naar de verdere ervaringen van Paulien, Hanne, Tim, Sam, Marit, Jack en Ton
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact