Nieuws

Schouder aan schouder voor stichting ARM in ARM.

By december 15, 2014februari 15th, 2021No Comments

Schouder aan schouder voor stichting ARM in ARM.

Afgelopen zaterdag hebben de leerlingen van klas Thv 1J en Tvw1K ruim 100 euro opgehaald tijdens hun optreden op de kerstmarkt in Dongen. Traditiegetrouw studeren de leerlingen van TTO 1 tijdens hun muzieklessen een mooi repertoire aan Engelstalige kerstliedjes in om deze vervolgens op de kerstmarkt als het Cambreur College Christmas Carols Choir ten gehore te brengen voor het winkelende publiek. Na een wat aarzelende start door het koor wist muziekdocent Ralph Zijlemans de sfeer er toch in te krijgen, mede door de pianobegeleiding van Rens Scheepers en een solo optreden door Bas Nuchelmans op de saxofoon . Geheel in stijl van de kerstgedachte werd daarbij voor een goed doel gecollecteerd. Dit jaar was het goede doel een doel héél dicht bij huis: Arm in Arm, een stichting die een helpende hand biedt aan mensen in de gemeente Dongen die het, om allerlei redenen, momenteel even financieel niet rond kunnen breien. Wij hopen van harte dat de bijdrage van onze TTO leerlingen voor een paar mensen wat extra kerstsfeer in huis kan brengen.

Met dank aan Ralph Zijlemans.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact