Nieuws

Zingen op de kerstmarkt

By december 8, 2014februari 15th, 2021No Comments

Zingen op de kerstmarkt

Christmas Carols… Het is inmiddels een traditie geworden!
Klas 1TTO gaat op zaterdag 13 december op de kerstmarkt in Dongen o.l.v. hun muziekdocent Ralph Zijlemans Christmas Carols zingen. Het optreden zal zijn tussen 18.45 en 20.15 uur en u kunt het Cambreur College Christmas Carols Choir vinden en natuurlijk horen ter hoogte van het Kruidvat / Hema.
Het belooft een goed optreden te worden met veel instrumentale begeleiding.
Het goede doel waar de leerlingen voor collecteren dit jaar is ARM in ARM. Dit is een stichting die mensen, die in de regio Dongen wonen en in armoede leven, helpt met het zoeken naar oplossingen om hun bestaan te verbeteren.
Wij hebben voor deze stichting gekozen omdat we, ondanks de rijkdom die we bij veel leerlingen van onze school zien, ons realiseren dat er, soms ongezien, ook veel armoede is in onze eigen leefomgeving. Een doel dichtbij dus.
Wij rekenen op jullie aller aanwezigheid!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact