Nieuws

Cambreur mag trots zijn op zijn rapport

By december 8, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambreur mag trots zijn op zijn rapport

Professor Dronkers heeft jarenlang de middelbare scholen met elkaar vergeleken op grond van examencijfers, het verschil tussen schoolexamen en centraal examen, maar waarbij ook het advies van de basisscholen meegewogen werd. RTL Nieuws baseert zich op deze methode, maar kiest – net als de inspectie overigens – voor een gemiddelde over drie jaar en wel over 2011, 2012 en 2013.
Het Cambreur krijgt een rapport, waarmee het thuis mag komen. Met name de havo-afdeling zit in de lift, zeker als we bedenken, dat in 2014 de Cambreurhavo het hoogste slaagpercentage van de hele regio had en de doorstroomcijfers sterk verbeterd waren in vergelijking tot de voorgaande jaren.

Cambreur  
bb 8,2
kb 8,5
mavo 7,3
havo 8,8
vwo 7,7

 

Voor een vergelijking met andere scholen kunt u de volgende link volgen: http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/bekijk-hoe-jouw-school-scoort-op-de-eindexamens
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact