Nieuws

Theatervoorstelling ‘Geld(t) dat ook voor jou?’

By december 4, 2014februari 15th, 2021No Comments

Theatervoorstelling ‘Geld(t) dat ook voor jou?’

LEUK!!  Wethouders Piet Panis en Bea van Beers bezochten op woensdag 3 december het Cambreur College in Dongen. Aanleiding voor dit bezoek was een door de Gemeente Dongen geïnitieerde toneelvoorstelling met als thema geld, gadgets, groepsdruk en sociale uitsluiting, gespeeld door theatergroep LEUK. De theatergroep speelde hun voorstelling ‘Geld(t) dat ook voor jou?’ voor alle eerstejaars leerlingen. Na de voorstelling werd de thematiek uit de voorstelling onder leiding van de acteurs met de leerlingen in een workshop geëvalueerd. De acteurs gingen met de leerlingen het gesprek aan over hoe te reageren als je gedwongen wordt om dingen te doen om “bij de groep” te horen en hoe om te gaan met je (zak) geld om (op latere leeftijd) financiële problemen te voorkomen. Het was een zinvolle…… maar vooral LEUKE voorstelling!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact