Nieuws

Schoolfeest Cambreur gewoon SUPER!!!

By december 1, 2014februari 15th, 2021No Comments

Schoolfeest Cambreur gewoon SUPER!!!

Alle Cambreurleerlingen waren uitgenodigd voor een feest in de aula in het kader van 20 jaar Cambreur College. De leerlingenvereniging C.I.A. (Cambreur in Actie) is al wekenlang bezig om alles in goede banen te leiden. Jort, Jitske, Nuran, Dana, Liesje, Dayne, Fabienne, Bram, Gitte, Saar, Veerle en Robijn mogen trots zijn. Ze hebben deze klus fantastisch geklaard. De DJ’s van 538 kwamen met twee grote bussen met materiaal en bouwden een indrukwekkend podium op. Maar nog belangrijker: ze zorgden voor de juiste muziek en de juiste sfeer. De vloer van de aula stond vrijwel de hele avond vol. Brugklassers en bovenbouwers konden allemaal de beats waarderen. De bekers fris gingen grif van de hand, alcohol werd er uiteraard niet geschonken. En wat blijkt: ook zonder alcohol is het prima mogelijk om een uitstekend feest te vieren.

Tijdens de avond kregen de leerlingen een lekker hapje dat speciaal door bakker Christ vanwege het schooljubileum is bedacht. Het heeft de toepasselijke naam Cambreurtje en wordt vanaf afgelopen zaterdag ook verkocht in klein en groot formaat.

De avond vloog voorbij. Om half een zochten de leerlingen hun jassen en fietsen op en zorgden de leerlingen en enkele medewerkers voor het opruimen, schoonmaken en weer inrichten van de aula. Om twee uur waren de sporen van het feest al bijna uitgewist, konden docenten Bram Thielen en Tom Deelen met hun groep evalueren en voor maandag was de aula weer volledig gebruiksklaar. Maar leerlingen en medewerkers genieten nog een beetje na …..
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact