Nieuws

Wil jij op expeditie?

By november 28, 2014februari 15th, 2021No Comments

Wil jij op expeditie?

Durf jij komende zomer een avontuur aan te gaan dat je de rest van je leven nooit meer zal vergeten? Luuk en Lisanne van het Cambreur College gaan komende zomer deze uitdaging aan! Zij gaan naar Cambodja en Brazilië.Afgelopen zomer vertrokken bijna 300 jongeren samen met Worldmapping naar Azië, Afrika of Zuid-Amerika. Je gaat aan de slag bij kleine ontwikkelingsprojecten, werkt samen met de lokale bevolking, onderneemt avontuurlijke activiteiten en nog veel meer! Wil je hier meer over weten?
Kom donderdag 11 december om 19:00 uur naar de informatieavond bij jou op school. Meld je hier aan: http://www.worldmapping.nl/contact/informatiedagen/
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact