Nieuws

20 tapasgerechtjes voor (ongeveer) 20 basisscholen

By november 21, 2014februari 15th, 2021No Comments

20 tapasgerechtjes voor (ongeveer) 20 basisscholen

Leerlingen van gebouw B hebben samen met hun docent Liesbeth Romme gezorgd voor een feestelijke ontvangst in het restaurant. Gasten van de ons omringende basisscholen en de mentoren van leerjaar 1 werden hier na een inhoudelijk deel van het programma op gebouw C onthaald voor een tapasdineetje met 20 verschillende gerechtjes. Aan de verschillende statafels kon het gesprek over onderwijs en de afstemming van basis- en voortgezet onderwijs op elkaar rustig verdergaan. De goede verzorging met een drankje en een lekker hapje hebben zeker bijgedragen aan de prima sfeer. 

Een speciaal dankjewel dan ook voor de keukenbrigade.

Alle gasten werden op het eind van de avond verrast met een fles rode wijn met een speciaal CC20 etiket. 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact