Nieuws

Cadeautje voor bedrijven uit Dongen e.o.

By november 13, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cadeautje voor bedrijven uit Dongen e.o.

Welke carrière past bij mij? Deze vraag proberen de derdejaars van gebouw B deze week te beantwoorden. Zij interviewen oud-leerlingen die inmiddels werk hebben of een interessante vervolgopleiding doen. En ze bezoeken in kleine groepen een flink aantal bedrijven in de omgeving van het Cambreur College.
Als bedankje brengen ze een heerlijke cake mee, die in het kader van twintig jaar Cambreur passend versierd is.
Leerlingen, bedrijven en oud-leerlingen zijn erg enthousiast over de carrièredagen, die dit jaar voor de derde keer door de heer Hermans georganiseerd worden. Praktijk en theorie worden zo op een geslaagde manier in onze eigen regio gekoppeld.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact