Nieuws

Videoconferentie Tvw2b met leerlingen uit Mumbai

By november 12, 2014februari 15th, 2021No Comments

Videoconferentie Tvw2b met leerlingen uit Mumbai

Klas Tvw2b heeft op maandag 10 november het spits afgebeten in de nieuwe ronde videoconferenties met leerlingen in Mumbai. Voor Geography wordt gewerkt aan een Eumindprogramma Regions. Over de vorderingen konden onze studenten rechtsstreeks praten met studenten van Kimmins, een kostschool in India. Dankzij de heer Van Heesch, mevr. Ten Thije en niet te vergeten de heer Mateusen die het Eumindprogramma in Europa coördineert is het een unieke ervaring geworden. Voor het eerst praten met Indiase studenten in het Engels is goed voor de "language development", maar ook prima voor het besef dat het contact met mensen uit een andere cultuur ook originele vragen kan opleveren. Verder leren onze studenten specifieke onderzoeksvaardigheden, zoals het opstellen van een goede questionaire. Over twee weken hebben we weer een VC, docente en studenten van het Cambreur kijken ernaar uit!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact