Nieuws

Een blik op techniek bij Avans

By november 12, 2014februari 15th, 2021No Comments

Een blik op techniek bij Avans

Alvast een kijkje nemen bij enkele technische opleidingen van Avans Hogeschool in Breda, dat was de onderwijsactiviteit van alle havo 3-klassen afgelopen donderdagmiddag 6 november. Voor Avans is dit een goede gelegenheid om haar opleidingen te promoten, wat uitstekend gelukt is, en voor de leerlingen kan het helpen bij de profielkeuze. De studenten van Avans hebben onder andere de volgende workshops verzorgd: inleiding mechatronica, ICT-quiz, 3D-printen, scheikundige proefjes, een kubus bouwen van bamboe, een stuiterbal maken en werken aan een stopmotion film. Er werd hard gewerkt, enthousiast gebouwd en geconcentreerd geluisterd door alle leerlingen en dat is een groot compliment waard. We kunnen terugkijken op een leuke en leerzame middag.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact