Nieuws

Cambreurschoolfeest met 538

By november 6, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambreurschoolfeest met 538

538 op een schoolfeest voor alle leerlingen, daar wil je toch bij zijn! 20 jaar Cambreur vieren we met alle leerlingen in onze aula. Heb jij al een kaartje en dans je mee met de DJ’s van Radio 538? Afgelopen week was een groot succes, al bijna 600 kaarten zijn verkocht. En deze week gaan we door! Wil jij nog een van de laatste kaartjes? Pak dan nu je kans en koop op donderdag, vrijdag of maandag je kaartje bij de conciërge op gebouw B of C of tijdens de pauzes in de aula op gebouw A. Zorg dat je er snel bij bent. Want op is op.

De CIA

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact