Nieuws

Jeugd en WMO, gaan zo!

By november 3, 2014februari 15th, 2021No Comments

Jeugd en WMO, gaan zo!

Op 1 januari 2015 treedt de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp in werking. Veranderingen volgen elkaar nu snel op. Ook voor u gaan er wellicht dingen veranderen. Via een bijzondere ontmoeting, in de vorm van een interactieve theatervoorstelling, gaan we hierover graag met u in gesprek en laten we zien hoe u zich op deze veranderingen kunt voorbereiden.

De theatervoorstelling wordt 3 keer aangeboden. Komt u ook? Neem ook uw familie, mantelzorger of uw persoonlijke ondersteuner mee!

dinsdag 4 november, De Geubel, ’s Gravenmoer, inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur woensdag 5 november, De Cammeleur, Dongen, inloop 14.00 uur, aanvang 14.30 uur woensdag 5 november, De Cammeleur, Dongen, inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur

Klik hier voor de flyer.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact