Nieuws

Havo 5 werkt aan Frans EUMIND-project

By november 3, 2014februari 15th, 2021No Comments

Havo 5 werkt aan Frans EUMIND-project

Het is al een echte traditie aan het worden: als je in Havo 5 Frans in je pakket hebt, werk je mee aan een Frans e-journal en bereid je je voor op een video-conferentie met Mumbai! Ooit hadden we hiermee als school de primeur, inmiddels zijn er vier scholen die meewerken aan dit project: twee in Mumbai en, naast onze school, nog een andere Nederlandse school. Op de EUMIND site “Nous et notre monde 2” kunnen jullie binnenkort de introducties vinden van de leerlingen en diverse onderwerpen over “ons en onze wereld”. Jan-Bart van Heesch, die uiteindelijk toch het meeste verstand heeft van computers, komt ons helpen tijdens de lessen Frans, om alle artikelen, foto’s en filmpjes te uploaden. Een beter voorbeeld van “le français en pratique” kun je bijna niet bedenken!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact