Nieuws

Specialade

By oktober 17, 2014februari 15th, 2021No Comments

Specialade

Het begin van een nieuw schooljaar is opstarten, maar tegelijkertijd terugkijken naar het jaar dat we achter ons hebben. Dit doen we in een officieel jaarverslag, maar dit doen we ook op een wat luchtigere manier in tekst en beeld in onze Specialade. Onze PR-commissie is er opnieuw in geslaagd om een mooi overzicht van schooljaar 2013-2014 te maken. De meeste ouders zullen in vogelvlucht bekende items tegenkomen, maar voor nieuwe ouders is de Specialade ook zeker de moeite van het lezen waard.

In overleg met onze klankbordgroepouders bieden we de Specialade digitaal aan. U kunt hier klikken en dan verschijnt hij full colour op het scherm. Mocht u prijs stellen op een papieren exemplaar, dan verzoeken wij u om een mailtje te sturen met adres en woonplaats naar rsiemons@cambreurcollege.nl. Renate zorgt ervoor, dat u de papieren versie thuisgestuurd krijgt.

We wensen u veel leesplezier!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact