Nieuws

Cas kijkt terug op geslaagde Barcareis

By oktober 15, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cas kijkt terug op geslaagde Barcareis

Zaterdagmiddag, 20 september 2014, 17:30 uur. Een half jaar lang hebben we uitgekeken naar dit moment en eindelijk was het dan zover: de reis naar Barcelona zou beginnen. Na een busreis van 18 uur kwamen we aan in het zonnige Santa Susanna, onze verblijfplaats voor de week, en daarna is de week in vogelvlucht voorbij gegaan. Een fietstocht door de straten van Barcelona, de beroemde Sagrada Família, het legendarische Camp Nou, het spraakmakende Dalí-museum en nog veel meer dingen die we hebben gezien en gedaan. Maar wat vooral het leukste was aan deze reis, was de lol die we met elkaar hebben gehad. We kunnen terugkijken op een fantastische reis en een tijd om nooit te vergeten.

Wil je een flitsende indruk krijgen, klik dan hier.

Cas Ligtenberg
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact