Nieuws

Studie- en BeroepenVoorlichting

By oktober 9, 2014februari 15th, 2021No Comments

Studie- en BeroepenVoorlichting

Op dinsdag 4 november a.s. is er een studie- en beroepenvoorlichtingsavond op onze school. Veel mbo-scholen uit onze regio informeren onze leerlingen en hun ouders over de mogelijkheden in het middelbaar beroepsonderwijs. Deze avond is verplicht voor de leerlingen uit klas 3 voorbereidend mbo en 3 mavoplus en bijna een “must” voor 4 voorbereidend mbo en 4 mavoplus. Zij staan immers voor de keuze van sectoren, vakkenpakketten of vervolgopleidingen. Ook leerlingen uit klas 3 en 4 havo zijn van harte welkom. Dat geldt vooral voor die leerlingen die twijfelen tussen een vervolgopleiding in het hoger of in het middelbaar beroepsonderwijs.
Deze avond presenteren de mbo-scholen en enkele particuliere instellingen uit de regio zich d.m.v. een stand in onze aula. Naast de voorlichtingsrondes kun je hier informatie krijgen over alle regionale vervolgopleidingen. Leerlingen uit voorbereidend mbo leerjaar 2 zijn ook van harte welkom op deze beroepenmarkt. Zij staan aan het einde van het schooljaar voor een sectorkeuze waarbij de informatie van deze avond een hulpmiddel kan zijn.
Gedetailleerde informatie in de vorm van een boekje krijgen de leerlingen via hun eigen decaan. Daarnaast zal de informatie ook digitaal beschikbaar zijn via It’s Learning. Met behulp hiervan kunnen keuzes en bezoek voorbereid worden. De leerlingen schrijven zich in via It’s Learning. De leerling krijgt een persoonlijk rooster met daarop vermeld in welk lokaal en hoe laat de voorlichtingsronden plaats vinden.
!! Het persoonlijk rooster moet op de voorlichtingsavond worden meegebracht !!
Voor de beroepenmarkt in de aula hoeft niet te worden ingeschreven. Iedereen is hier van harte welkom.
Wij wensen u en uw kind een informatieve avond toe, die uw zoon of dochter weer een stap verder brengt in een gefundeerde keuze voor een passende vervolgopleiding.

Namens de decanen: Leslie Daniel, Anne-Marie de Groot, Peter van der Veeken, Marianne Bertens, Ida van Meel en decanaatsmedewerker: Wilma van Gestel
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact