Nieuws

Olivier van Onzenoort nieuwe voetbalprof?

By oktober 6, 2014februari 15th, 2021No Comments

Olivier van Onzenoort nieuwe voetbalprof?

Elke donderdagochtend bezet hij het tafeltje bij het kantoor van mevrouw Van der Weele. Omdat iedere dag om 15.00 uur Olivier van Onzenoort uit havo 4 richting trainingsveld moet bij NAC, haalt hij zijn 8e uur Duits de ochtend erop in. Dat moet een echte sporter.
Naast de dagelijkse trainingen moet hij ook zijn huiswerk nog een plaats geven en uiteraard moet hij in het weekeinde in het veld zijn kunnen laten zien. Afgelopen zaterdag was dat in Tilburg tegen Willem II, waar Olivier geconcentreerd een bijdrage leverde aan een zege op deze grote concurrent (1-2). Onder toeziend oog van zijn teamleider Ton Sprangers liet hij zien dat hij een prima linksback is.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact