Nieuws

Dire addio…. è difficile

By oktober 6, 2014februari 15th, 2021No Comments

Dire addio…. è difficile

Vrijdagochtend, kwart voor negen. De bus staat klaar voor vertrek, de koffers ook, maar de Italiaanse leerlingen van Isis Archimede en onze 3Thavo leerlingen waren er eigenlijk helemaal nog niet klaar voor. Lessen op de Italiaanse school in San Giovanni, een rondleiding door de Italiaanse leerlingen in Bologna, een bezoek aan Venetië en op donderdag nog een excursie naar San Marino en Rimini….. dat had best nog wat langer mogen duren. Geen wonder dat het lastig is om afscheid te nemen van een allerhartelijkst Italiaans gastgezin en van de Italiaanse leerlingen waar je vijf dagen lang intensief mee bent opgetrokken. Her en der werd een traan gelaten, nog een keer geknuffeld en uiteraard afspraken gemaakt om in contact te blijven met elkaar: via school middels de continuering van het e-mailproject en anders wel individueel via facebook of anderszins. In april komen de Italiaanse leerlingen naar Nederland voor een tegenbezoek en wij gaan samen uiteraard ons best doen om voor hen ook een geweldig programma in elkaar te zetten. Zou Giethoorn een optie zijn?
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact