Nieuws

De eerste Barcelonareis voor vmbo en mavo was een groot succes!

By oktober 1, 2014februari 15th, 2021No Comments

De eerste Barcelonareis voor vmbo en mavo was een groot succes!

Mavo en vmbo4 had dit jaar de primeur! Zaterdag 20 september reisden we met 44 leerlingen en 5 docenten af naar Barcelona. Spannend, want het was de eerste Barcelonareis voor vmbo en mavo4. Gelukkig kunnen we terugkijken op een fantastische week met een leuke, positieve groep. De hoogtepunten van de reis waren volgens onze leerlingen Camp Nou en de boottocht. Verder hebben we de Sagrada familia, Parc Güell, de Montjuïc en bijna alle andere highlights bezocht. Het verblijf was uitstekend. Bij Residencia Agora konden we terecht om te overnachten en werden we ’s ochtends verwend met een heerlijk ontbijt. Ook ’s avonds zijn we niets tekort gekomen. De tapas mochten natuurlijk niet ontbreken in ons programma!

Kortom, we kunnen terugkijken op een geslaagde reis! Via deze weg willen we alle leerlingen nogmaals bedanken voor de gezelligheid én voor de persoonlijke kaartjes die we hebben mogen ontvangen!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact