Nieuws

Woodlice project

By september 26, 2014februari 15th, 2021No Comments

Woodlice project

Pissebeddenproject, hmmm ….. Dan klinkt woodlice project toch een stuk beter. In breakweek 3 gaat tvwo2b drie dagen naar Zeeland om daar biologisch en aardrijkskundig veldwerkonderzoek te verrichten. Om erachter te komen hoe je een onderzoek opzet en hoe je een goed onderzoek schrijft zijn de leerlingen op donderdag 25 september aan de slag gegaan met pissebedden (woodlice). De leerlingen hebben zelf een onderzoekje opgezet waarbij gekeken is naar de voorkeuren van deze kriebelige beestjes. Houden ze van lichte, donkere, vochtige of zanderige ruimtes? Klas tvw2b is er na grondig onderzoek ook echt achtergekomen. Kortom: Een dag waarbij de leerlingen zich enthousiast, ijverig en vooral met een onderzoekende blik hebben voorbereid op de driedaagse excursie in Zeeland.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact