Nieuws

Vwo2A dichtbij en veraf

By september 26, 2014februari 15th, 2021No Comments

Vwo2A dichtbij en veraf

Een life uitstapje naar Dongen, een virtuele reis naar Spanje: In de eerste breakweek van het schooljaar heeft vwo2A kunnen leren over dichtbij en veraf. Ze hebben een middag in Dongen rondgelopen onder enthousiaste begeleiding van Ranko Hamelinck om meer te leren over de kerken in Dongen waarbij vooral op symboliek is gelet. Daarnaast hebben de leerlingen een dag Spaans gehad waarin er uitleg was over de historie, de cultuur en de talen(!) van Spanje. Verder heeft de klas zich bezig gehouden met de overeenkomsten tussen het Spaans en het Engels.
 

Deze Spaanse dag werd verzorgd door Irene de Smit en werd door haar afgesloten met Spaanstalige muziek, het voorbereiden en het eten van tapas. Al met al een geslaagde week waarin veel aan bod is gekomen over dichtbij en veraf.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact