Nieuws

Wereldweek op gebouw C gestart!

By september 22, 2014februari 15th, 2021No Comments

Wereldweek op gebouw C gestart!

Een drukte van belang op maandagmorgen in de personeelskamer op gebouw C. Veel gastdocenten, veel hulpouders, een flink aantal stagiaires, plus eigen Cambreurdocenten drommen om het bord heen waar in een strak schema staat vermeld in welk lokaal zij moeten zijn en met welke groep kinderen. Er gaat hard gewerkt worden om te zorgen dat de leerlingen donderdagavond in theater “De Wereld” in de aula op gebouw A een spetterende show kunnen laten zien.
Ook nieuwsgierig ?
Kom dan zeker kijken en koop een entreebewijs á 2,50 euro bij Eric Welling op gebouw C of vóór aanvang van de show. De aula is open vanaf 18.30 uur. Alle opbrengsten van deze week gaan naar Vluchtelingenwerk Nederland, de organisatie die meehelpt om de Wereldweek voor onze leerlingen tot een indrukwekkende week te maken.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact