Nieuws

Cambridge-examen is binnen, nu verder met IB-English

By september 15, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambridge-examen is binnen, nu verder met IB-English

Aan alle leerlingen een diploma uitreiken, dat komt niet zo vaak voor. Toch is klas T-vwo3 van vorig jaar erin geslaagd om al in maart het examen Cambridge First Certificate te doen en hiervoor met een mooi gemiddeld resultaat te slagen. Afgelopen donderdag kregen zij dit diploma uitgereikt door hun docenten Engels, mevrouw Trella en de heer Sanders. Ook mochten ze hun TTO-juniorcertificaat in ontvangst nemen.
Hoogtepunt van de avond was een terugblik op drie jaar TTO, samengesteld door drie charmante jongedames, die zich voor deze avond uiterst stijlvol gekleed hadden. Anekdotes, foto’s, grappige uitspraken, maar ook een welgemeend dankjewel voor de docenten en vooral voor de drie mentoren van de drie opeenvolgende jaren.
Gezegd moet worden, dat deze groep ook uitzonderlijk hecht is en heel erg prettig om mee te werken.
Het Cambreur mag nog drie jaar van deze kanjers genieten.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact