Nieuws

Eerste Cambreur Top 20 is een feit

By september 10, 2014februari 15th, 2021No Comments

Eerste Cambreur Top 20 is een feit

Onze eigen Cambreur Top 20, een nieuw initiatief. In het kader van 20 jaar Cambreur College stellen leerlingen en medewerkers wekelijks een Top 20 samen. In de eerste Cambreur Top 20 wordt de landelijke trend gevolgd, want net als in Top 40 is Pitbull ook hier de lijstaanvoerder. Via Youtube is dit nummer te beluisteren via www.youtube.com/watch?v=If27FnxvjZA

De volledige Cambreur Top 20 is hier te vinden.

Toch zijn er al verschillende lobby’s gaande om andere nummers naar voren te schuiven. Er kan tot en met donderdagmiddag gestemd worden door een top 5 door te geven. Volgende week zien we dan of Pitbull van de toppositie is verdreven!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact