Nieuws

Introductiedag klas 3 havo/vwo

By september 1, 2014februari 15th, 2021No Comments

Introductiedag klas 3 havo/vwo

Een introductiedag speciaal voor derdeklassers, dat is helemaal nieuw. Het weer zat mee, de locatie rondom de kanovijver in Dongen was perfect, de organisatie in handen van Jürgen van Gorcum o.a. ook.
Een hele schooldag werd er op donderdag 28 augustus hard gewerkt aan teambuilding. Allerlei zinvolle opdrachten had het team van Van Gorcum voor onze jeugd bedacht. Leerlingen leerden hoe ze stevig moesten staan en hoe ze ‘water’ moesten zijn. Een kuchje om op je ademhaling te letten vlak voor een spannende presentatie bijvoorbeeld werkt ook prima, merkten ze. De jongelui kropen door een band die op 1,75 meter hoogte hing. Ze moesten zonder een touw los te laten er toch een knoop in leggen. Slimme samenwerkingsopdrachten, waarbij de mentoren hun nieuwe leerlingen konden observeren en zeker ook hebben leren kennen op deze dag. 

Dit alles dus onder leiding van Jürgen van Gorcum (Egel Weerbaarheidstraining), die in samenwerking met Stichting De Zetten, Bosleven, Goos Evenementen en OOG, de leerlingen een prachtig programma heeft aangeboden. Tussen de middag werd de heerlijke lasagne verzorgd door Dongen Culinair. Het is goed om te zien dat zoveel Dongense bedrijven zich in willen zetten voor het Cambreur College. We gaan zeker in de toekomst met deze Dongense partners weer een samenwerking aan, waarom zou je immers verder zoeken als je het ook hier in Dongen en directe omgeving kunt vinden.
Jongelui, bedankt voor jullie inzet , het was een prima dag!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact