Nieuws

We zijn begonnen!

By augustus 27, 2014februari 15th, 2021No Comments

We zijn begonnen!

De laatste vakantiedag zat erop!

Met nieuwe rugzakken, gevuld met nieuwe agenda’s, nieuwe schriften en totaal vreemde boeken, stonden de leerlingen van de klassen 1D tot en met 1K afgelopen maandag op het schoolplein van gebouw C te wachten tot ze naar binnen mochten. Enkelen uitgelaten, omringd door vriendjes en vriendinnetjes bekend nog van de basisschool, anderen wat stilletjes in hun uppie,maar allemaal ongetwijfeld toch ook een beetje zenuwachtig. De mentoren stonden hen voor de deur al op te wachten. Na een kleine kennismakingsronde gingen de leerlingen met hun mentor naar hun lokaal om écht te gaan beginnen aan hun Cambreurcarrière. Deze week zijn er, naast een aantal introductie uren waarin de leerlingen elkaar, hun mentor maar ook de school leren kennen, natuurlijk ook al gewone lessen volgens rooster. Sommige vakdocenten hebben zelfs al huiswerk opgegeven! Met andere woorden: het begin is gemaakt.
Wij wensen alle eersteklasleerlingen een gezellig en leerzaam jaar toe!

Team gebouw C
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact