Nieuws

Mike Pols behaalt brons in Vietnam

By augustus 20, 2014februari 15th, 2021No Comments

Mike Pols behaalt brons in Vietnam

291 scheikundetalenten van over de hele wereld kwamen in de zomervakantie in Vietnam bij elkaar om te leren, proeven te doen en met elkaar een sportieve strijd op het chemische vlak te strijden. Mike Pols heeft zich hier goed staande weten te houden. Hij eindigde als nummer 128 met 47,74 punten en behoort daarmee tot de beste helft van dit internationale gezelschap. “Zowel de praktijktoets als de theorietoets waren erg pittig”, laat Mike weten. En als hij zegt pittig, dan is het ook echt pittig. Mike heeft op scheikundegebied veel bijgeleerd en daarnaast heel wat van Vietnam gezien. ”Al met al was het een geweldige ervaring”, besluit hij. In Eindhoven begint hij als eerstejaars student aan de TUE. Zijn opgedane kennis en ervaringen zullen hem zeker van pas komen.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact