Nieuws

Genieten op Cambreurdag

By juli 14, 2014februari 15th, 2021No Comments

Genieten op Cambreurdag

Het was hard werken voor de leerlingen van het Cambreur College op donderdag 10 juli, de jaarlijkse Cambreurdag. Wij creëerden bloementaarten en tropische cocktails, we fabriceerden armbandjes, kettingen en tassenhangers, beschilderden aardewerk en nog veel meer.

Maar ook de inwendige mens kwam niets te kort. Er werden pizza’s gebakken, amusehapjes en monchoutaarten gemaakt en op het schoolplein konden we ons tegoed doen aan een vette hap en ijsjes, maar ook aan broodjes gezond. Het werd allemaal gratis verstrekt en met graagte genuttigd.

Singer-songwriter Rob leerde ons een songtekst te schrijven en oud-leerling Stephanie gaf de workshop ‘musicalwerkplaats’. Aan het einde zongen we Mamma Mia en speelden we een daaraan gekoppeld rollenspel.

In de Salamander werd hevig getranspireerd. Er werden circusacts geoefend, er werd trampoline gesprongen en onze basketballers konden hun skills tonen aan de ingehuurde trainer.

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit de vele tientallen activiteiten die werden aangeboden. Het team van Mister Cambreur, Ton Bertens, heeft een perfecte prestatie geleverd, mede dankzij de vele workshopleiders.

Het was weer een fantastische Cambreurdag, waarop ook de weergoden ons opnieuw gunstig gezind waren. Hopelijk zijn ze dat de komende zes weken ook.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact