Nieuws

Fit & Fun: eerste ervaringen

By juli 1, 2014februari 15th, 2021No Comments

Fit & Fun: eerste ervaringen

Fit & Fun is een sportief programma voor leerlingen van het Cambreur College waarbij een gezonde leefstijl centraal staat. De eerste editie van dit programma is dit schooljaar gestart en is onlangs afgerond. Eén van de deelnemers vertelt:
”In het begin van het schooljaar kreeg ik te horen dat er een nieuw sportprogramma kwam bij ons op school. Uit de informatie begreep ik dat Fit & Fun een leuke manier was om aan je kracht en conditie te werken. Daarnaast kreeg je de kans om met een diëtiste te werken aan een gezond gewicht. Dat leek me wel interessant. Ik heb me daarom ingeschreven samen met een vriendin. Toen ik eenmaal bezig was met het programma begon ik steeds meer te merken dat mijn conditie beter werd. Tussendoor waren er regelmatig testen om te zien of je vooruitgang had gemaakt. De grootste verbeteringen bij mij zaten in het opdrukken en de piepjestest. Daarnaast begon ik ook verschil in mijn gewicht te merken. Door Fit & Fun heb ik behoorlijk wat kilo’s verloren. Het programma was voor mij niet altijd even makkelijk, maar met de goede motivatie en coaching is het me wel gelukt! Ik heb hier geleerd mijn grenzen met sport te verleggen. Maar ook dat sport heel leuk kan zijn! Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid gekregen heb en deze kans niet heb laten lopen.”
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact