Nieuws

Posterproject Ecologische voetafdruk

By juni 30, 2014februari 15th, 2021No Comments

Posterproject Ecologische voetafdruk

In de laatste lessen aardrijkskunde van dit schooljaar heeft H2c een posterproject gewijd aan de ecologische voetafdruk. Verschillende groepjes kwamen tot interessante conclusies, er zijn leerlingen die nu met hun leefpatroon al net doen alsof ze twee aardbollen per jaar in gebruik hebben. Leerlingen die zuinig aan doen met electriciteit, vliegen en een paar vegetarische dagen per week inlassen hebben een voetafdruk die niet zou misstaan in een land als Ethiopië. Wat vaker de auto laten staan, ga toch fietsen en wandelen. Mevrouw Ten Thije wenst alle leerlingen een fijne zomervakantie toe.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact