Nieuws

Mike Pols scoort zijn vierde 10

By juni 27, 2014februari 15th, 2021No Comments

Mike Pols scoort zijn vierde 10

10 10 10 10 op zijn eindlijst vwo, daarnaast twee keer een 9 en de rest trotse 8en. In het tweede tijdvak heeft Mike Pols ook van een “ontsierende “ 9 voor natuurkunde een 10 weten te maken. En hij was er oprecht blij mee. Een gymnasiumdiploma met een exact pakket, een zelfstandig bestudeerd vak wiskunde D (een van de 10en) en een arbeidsintensieve tweetalige opleiding, dat mag met recht een heel brede opleiding genoemd worden. We feliciteren Mike van harte. Hij zelf blijft heel rustig onder alle belangstelling. Hij beseft heel goed, dat veel van zijn medeleerlingen een net zo grote prestatie hebben neergezet met een lijst waar meer zessen en zevens op prijken. En dat siert hem.
We wensen Mike veel succes met zijn studie in Eindhoven en natuurlijk veel plezier bij de scheikundeolympiade in Hanoi.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact