Nieuws

Afscheid van Bart Dane

By juni 26, 2014februari 15th, 2021No Comments

Afscheid van Bart Dane

Ruim achtenhalf jaar kon je hem op maandagochtend aantreffen aan de desk in het OLC: de beminnelijke vrijwilliger Bart Dane, oase van rust in een woelige wereld. Zijn voornaamste taak was het invoeren van de leerlingen in de administratie.
Bart was de eerste vrijwilliger die zich in 2006 in het OLC meldde, toen nog onder Rini ter Borg. Hij heeft gewerkt met Jolanda Schuurmans en Rob van den Brand, daarna met Peter Heij. Hij heeft menig vaste kracht zien gaan. Bart vindt het mooi om te zien, dat de inzet van vrijwilligers zo gewaardeerd wordt in het OLC, dat er inmiddels een vaste groep rond Wilma van Gestel werkt die het OLC op een prettige manier draaiende houdt.

Voor hij op het Cambreur kwam, was hij verkeerskundig gemeenteambtenaar in Dongen. Bart koos ervoor om op tijd te stoppen met zijn werk en om wat terug te doen voor de maatschappij via vrijwilligerswerk. Zo bestuurt hij op dinsdag ook de buurtbus en is hij secretaris van deze vervoersstichting. Bart heeft met veel plezier zijn werk in het OLC gedaan. “Het is leuk werk. Bovendien maak je deel uit van de club en word je uitgenodigd voor de Nieuwjaarslunch, voor personeelsuitstapjes en recepties en dergelijke. En het werk is eenvoudig; er zijn geen speciale vaardigheden of diploma’s nodig. Wel moeten ze op je kunnen rekenen: het is niet vrijblijvend!”
Het toezicht houden was niet al te moeilijk: “Alleen als het volle bak was moest je wel eens een steviger statement maken om het weer rustig te krijgen.”

Na deze achtenhalf jaar zet Bart een punt achter zijn job op het Cambreur. We gaan deze “Hahn im Korb” in het OLC missen. Bedankt Bart!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact