Nieuws

WK-cupcakes bij presentatie over het beroep ‘patissier’

By juni 19, 2014februari 15th, 2021No Comments

WK-cupcakes bij presentatie over het beroep ‘patissier’

Linda in ’t Groen en Pasqualle Rutgrink (ma2a) hadden vandaag wel een heel originele verrassing. Ze hebben bij Nederlands een zeer goede spreekbeurt gehouden over het beroep ‘patissier’. De klas weet nu praktisch alles van het vak en wat de belangrijkste verschillen zijn tussen een patissier en een bakker. Linda en Pasqualle zijn zaterdagochtend om 6.00 uur opgestaan om een echte patissier te interviewen. Waarschijnlijk hebben ze daar de ideeën opgedaan voor het maken van echte WK-cupcakes! De cupcakes zagen er fantastisch uit en ze werden door de klas uiteraard met open armen ontvangen.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact