Nieuws

Je bleef sterren zien.

By juni 18, 2014februari 15th, 2021No Comments

Je bleef sterren zien.

Ouders, een paar leraren en veel leerlingen zagen het allemaal gebeuren.
Tijdens de CKV presentaties stonden ze op het toneel en kwamen de sterren in tekst en inhoud vele malen voorbij. Soms stijf van de zenuwen gaf VWO4 ze van katoen. Natuurlijk, er was wel eens iets uit de maat of niet helemaal zuiver, maar dat mocht tijdens deze openbare les. Meedoen, op het podium in het licht staan, daar ging het om. De soepel bewegenden, de virtuoos spelenden, ze stonden er en ze namen de wat minder getalenteerden op sleeptouw. Dit was leren, niet met je hoofd maar met je gevoel. Zo moet het en het was super om te zien.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact