Nieuws

129 extra vlaggen mogen uit

By juni 12, 2014februari 15th, 2021No Comments

129 extra vlaggen mogen uit

Vandaag krijgen 88 havoleerlingen en 41 vwoleerlingen, onder wie de laatste 5 gymnasiumleerlingen het bericht, dat ze de eindstreep hebben bereikt. Een 100% score dus op ons gymnasium! En een trotse 89% na dit eerste tijdvak al op de havo-afdeling. Een heel mooi resultaat. We feliciteren onze leerlingen van harte.

Van beide afdelingen hebben 11 leerlingen het bericht gekregen, dat het helaas niet gelukt is, 15 van hen mogen volgende week nog een serieuze poging doen en velen van hen hebben ook daadwerkelijk een kans om het diploma toch noch in de wacht te slepen.

 

In totaal wapperen er vanavond dus 229 Cambreurvlaggen in Dongen, Rijen en de directe omgeving hiervan. Dat moet een feestelijk gezicht zijn.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact