Nieuws

Namibie

By juni 2, 2014februari 15th, 2021No Comments

Namibie

Wat een tegenslag!!! Komt de kist met voetbalspullen eindelijk aan in de soupkitchen en blijken alle voetbalschoenen verdwenen te zijn….ingehouden bij de douane? We zullen er nooit achter komen. Gelukkig zaten de shirts en broeken nog wel in de kist en konden Rik en Mike de kinderen daar toch heel blij mee maken.De rest van de week is het voetbalteam van Home of Good Hope fanatiek getraind door Onze twee Cambreurleerlingen. De week werd afgesloten met een voetbalwedstrijd waarin Rik met het Afrikaanse tram een echte competitiewedstrijd mocht spelen. De geblesseerde Mike kon hier gelukkig de laatste tien minuten ook nog aan mee doen.Dinsdag zijn ze weer op school…..met volop verhalen over hun avontuurlijke en vooral leerzame stage in Namibie…

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact