Nieuws

Internationale Stage in Namibië

By mei 28, 2014februari 15th, 2021No Comments

Internationale Stage in Namibië

Rik en Mike zijn inmiddels aan het werk in de Soupkitchen in Windhoek. En die keuken ziet er echt niet zo uit als het plaatje gisteren deed vermoeden. De soupkitchen van Monica is buiten, onder de blote hemel en er staat een klein gebouwtje van golfplaten waar de kinderen met een beetje geluk in de schaduw hun maaltijd kunnen nuttigen. In een lange rij stonden ze vandaag te wachten.Rik en Mike hadden hun handen eraan vol. Morgen gaan ze de kist met voetbalspullen ophalen die al een aantal weken terug naar Namibië verscheept is, Woensdag kan dan begonnen worden met de voetbaltraining. De fanatieke Namibische voetballertjes zullen dolblij zijn.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact